Referenser

Så här säger kunderna om oss – Det är viktigt för oss, att våra kunder är nöjda!

Alltid ett snyggt resultat

Flexto A/S är ett leasing företag som importerar bilar och erbjuder flex-leasing. För oss är det viktigt att våra annonser är seriösa och attraktiva. Vi använder oss av Weclip.se för att rengöra våra bilder, och montera dem på en annan bakgrund, så alla våra annonser har en enhetlig design. Vi rekommenderar gärna Weclip.sw. De utför ett bra arbete, har bra service och leverar alltid ett snyggt resultat till oss.

– Försäljningschef, Michael Johansen

Snabbt och enkelt

Vi har samarbetat med weclip.se under flera år, när vi behöver professionell och snabb friläggning av våra produktbilder. Processen är okomplicerad, snabb och enkel – alltid med bra service och leverans till avtalad tid. Det känns mycket skönt att vi inte behöver oroa oss om den här processen. Vi kan utan tvekan rekommendera weclip.se till andra webbshop ägare.

– Notredame.dk

Alltid bra kvalitét

Vi har använt Weclip.se under de senaste 6 månaderna. Vi har beställt ca. 100 friläggningar i månaden. Allt görs inom 1-2 dygn och levereras i bra kvalitét, till ett rimligt pris. Vi kan rekommendera Weclip.se

– Preform A/S, Kim Sander

Alltid leverans innan deadline

Bjerre & Co. A/S har använt Weclip.se i nästan tre år och vi är mycket nöjda med den service som vi får. För oss är det jätteviktigt att få snabba svar och att våra beställningar blir genomförda innan deadline.

– Sales Coordinator, Lene Dyg

Alltid snabb leverans

Sliknet.dk har under flera år använt Weclip.se för att frilägga och snygga till våra bilder. Alltid snabb leverans, samt det billiga priset gör det extra trevligt att handla här. Varma rekommendationer härifrån.

– Sliknet.dk, Jesper Laugesen

Alltid snygg kvalitét

Madamechic.dk har under flera år använt Weclip.se för friläggning av bilder. Vi får frilagt tusentals bilder varje år, och weclip.se levererar alltid ett snabbt, snyggt och enhetligt resultat. Jag kan alltid rekommendera Weclip.se.
 Madamechic.dk, Tanja

Bridge offers perfect solutions for your brand-new modern & sleek business solution website